user_mobilelogo

Suomi-Seura ry:n uutiskirje 7/2017
 


 
 
SUOMI-SEURA SAI UUDEN ILMEEN – TUTUSTU UUSIIN KOTISIVUIHIMME
Suomi-Seura ry:n juhlavuoden (90 v) merkeissä Suomi-Seuran uudet kotisivut julkaistiin juhlaviikolla 14.6.2017. Ruotsin- ja englanninkieliset sivut ovat vielä työn alla ja julkaistaan syksyllä. Käy tutustumassa uuteen ilmeeseemme osoitteessa www.suomi-seura.fi
 


Vuoden ulkosuomalainen 2017 –tunnustus Suomi-kouluille luovutettiin Kultarannassa
 
Suomi-Seura ry:n johtokunta on myöntänyt Vuoden ulkosuomalainen 2017 -tunnustuksen maailmalla toimiville Suomi-kouluille. Vuoden ulkosuomalainen -tunnustuksen jakoi tasavallan presidentin puoliso Jenni Haukio Kultarannassa 15.6.2017.  Samassa yhteydessä ulkosuomalaisparlamentin edustajia tapasi presidentti Sauli Niinistön.  Suomi-kouluja on noin 140 (40 maassa) ja niissä opiskelee yli 4 000 ulkosuomalaislastan ja –nuorta. Suomi-Seura on valinnut vuodesta 1993 lähtien Vuoden ulkosuomalaisen.
Lue lisää tilaisuudesta: www.tpk.fi / Tiedotteet ja uutiset / 15.6.2017 Ulkosuomalaisparlamentti Kultarannassa – Suomi-kouluille Vuoden ulkosuomalainen -tunnustus
 
 
Suomi-Seura Porin Suomi-Areenalla 10. – 12.7.2017
MILTÄ SUOMI 100 NÄYTTÄÄ MAAILMALTA KÄSIN?
 
Huippuasiantuntijat Australiasta, Espanjasta, Tanskasta, Singaporesta ja USA:sta kertovat sen Suomi-Seura ry:n järjestämässä keskustelutilaisuudessa Yrityk set maailmalle – Näin se tehdään yhdessä.
Keskustelijat:
Urpo Launonen, toimitusjohtaja, UJL Solutions Pty Solutions Pty Ltd (Australia)
Olli Muurainen, hallituksen puheenjohtaja, Management Events (Singapore)
Kai Mykkänen, ulkomaankauppa- ja kehitysministeri, Kok.
Marko Salonen, toiminnanjohtaja, Suomalais-amerikkalainen kauppakamari FACC New York (USA)
Sanna Suvanto-Harsaae, hallituksen puheenjohtaja, Altia Oyj (Tanska)
Katia Westerdahl, päätoimittaja, Olé-kustannus (Espanja)
Juontaja: Kari Lumikero, toimittaja
 
Tilaisuus pidetään keskiviikkona 12.7.2017 klo 11.45 – 13.00, Eetunaukion lava, Itäpuisto
Suomi-Seura ry on myös mukana Kansalaistorilla 10. – 12.7.2017 telttapaikalla 29A.
Tervetuloa tapaamaan meitä! Lue lisää Porin SuomiAreenasta http://suomiareena.fi/
 
 
Historiaa ja tulevaisuutta – kun Suomi täyttää 100
SUOMI-KOULUJEN OPETTAJIEN KOULUTUSPÄIVÄT HELSINGISSÄ 1. – 2.8.2017
 
Suomea juhlitaan tänä vuonna eri puolilla maailmaa. Juhlimme myös Suomi-kouluja ja luomme katseemme niin menneeseen kuin tulevaankin. Suomi-kouluilla on uljas historia, mutta ne ovat myös vahvasti tätä päivää. Mitä tulevaisuus tuo Suomi-kouluille tullessaan –sitäkin opettajat pohtivat koulutuspäivillä elokuussa.
Ilmoittautuminen koulutuspäiville on päättynyt, mutta peruutuspaikkoja voi kysellä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse +358-(0)9-684 121 38.
 
Vielä ehtii ilmoittautua!
ULKOSUOMALAISTEN SUOMI 100 –VASTAANOTTO HELSINGISSÄ
 
Tervetuloa ulkosuomalaisten Suomi 100 -vastaanotolle ja kakkukahveille
Aika: torstaina 3.8.2017 klo 14 – 16
Paikka: Helsingin kaupungintalon juhlasaliin (Pohjoisesplanadi 11–13, Helsinki).
Ohjelmassa on Suomen valtion ja Helsingin kaupungin edustajien tervehdyspuheet, musiikkia ja tapaamisia Suomen ystävien kanssa eri puolilta maailmaa. Vietetään yhdessä suomalainen juhlahetki.
Ilmoittautumiset oheisen linkin kautta 30.7.2017 mennessä. https://response.questback. com/valtioneuvostonkanslia/ suomifinland100
Tapahtuman järjestävät Suomi 100 –hanke (valtioneuvoston kanslia) ja Helsingin kaupunki
 
SUOMI 100 MAAILMALLA UUSI KOTISIVUOSOITE
 
Kotisivujen osoite on vaihdettu, uusi osoite on www.suomi100maailmalla.fi
Myös vanha osoite www.suomi-seura.fi/ suomi100maailmalla toimii ja ohjaa kävijän oikeille sivulle.
 
Kokoamme elokuussa ilmestyvään Suomen Silta –lehteen tietoa tulevista syksyn ulkosuomalaistapahtumista, joten tiedot tilaisuuksista kannattaa ilmoittaa mahdollisimman pian Suomi 100 Maailmalla tapahtumakalenterissa ja kaikille avoimessa Facebook-ryhmässä Suomi 100 Maailmalla: https://www.facebook.com/ groups/1572269349769778/
Voit myös lähettää tiedot sähköpostilla Suomi-Seuraan heinäkuun loppuun mennessä ositteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 
SUOMI 100 MAAILMALLA -hankkeen keskiössä ovat ulkosuomalaisten järjestämät juhlavuoden tapahtumat ja niistä tiedottaminen. Suomi 100 Maailmalla on Suomi-Seura ry:n, Kirkon ulkosuomalaistyön ja Siirtolaisuusinstituutin yhteinen hanke, jota tehdään yhteistyössä ulkoasiainministeriön ja Merimieskirkon kanssa. Hanke on mukana valtioneuvoston kanslian Suomi 100 -ohjelmassa.
 
FINNISH YOUR DINNER
Satavuotiasta Suomea juhlitaan ympäri maailman 25.–27.8.2017, kun Finnish Your Dinner kutsuu kaikki syömään yhdessä. Voit joko itse järjestää yksityisen tai vieraille avoimen illallisen tai osallistua kaikille avoimeen tapahtumaan. Eri puolilla maailmaa järjestettäviä Suomi 100 -illallisia löytyy täältä: http://reservations. finnishyourdinner.fi/search
Tule mukaan!
 
KIITOS KAIKILLE SUOMI 100 MAAILMALLA KONSERTTIIN OSALLISTUNEILLE
 
Lämmin kiitos kaikille Suomi 100 Maailmalla konserttiin (15.6.2017) osallistuneille. Paikalla oli huikea 820 henkilön yleisö. Teimme yhdessä hienon tapahtuman! Oli upeaa kuulla mittava kattaus ulkosuomalaista osaamista. Erityiskiitos konsertin esiintyjille: Ella Kanninen, UUSIKUU yhtyeen Laura Ryhänen, Mikko Kuisma, Norbert Bremes, Christoph Neuhaus ja Jari Matti Riiheläinen; Justice in Motion –tanssiryhmän Roosa Leimu-Brown ja Anja Meinhardt; Karri Luhtala; Marielle ja Tony Iivonen; Ulla Suokko; Maria Männistö, Benjamin Mosse, Hanna-Mari Zinovjev ja Ulla-Riikka Kuisma; Eino Grön ja Marko Puro.
Suomi-Seuran kotisivuilla on kuvia konsertista:
https://suomi-seura.fi/suomi- 100-maailmalla-konsertti-15-6- 2017/
 
ULKOSUOMALAISPARLAMENTIN 20-VUOTISJUHLAISTUNTO
Ulkosuomalaisparlamentti kokoontui 20- vuotisjuhlaistuntoon 16.-17.6. 2017 Helsingin yliopiston juhlasalissa. Istuntoon osallistui 165 ulkosuomalaisyhteisöä 21 eri maasta, lähettäen 193 edustajaa ja 74 tarkkailijaa. Eniten osallistujia tuli Ruotsista (31 yhteisöä, 42 edustajaa ja 12 tarkkailijaa), Yhdysvalloista (25 yhteisöä, 27 edustajaa ja 15 tarkkailijaa) ja Saksasta (22 yhteisöä, 22 edustajaa, 9 tarkkailijaa), mutta edustajia olivat lähettäneet myös pienemmät suomalaisyhteisöt esimerkiksi Thaimaasta ja Turkista. Kaikin puolin suurin alue-edustus oli ulkosuomalaisparlamentin Keski-Euroopan alueelta, josta istuntoon osallistui 45 yhteisöä 7 eri maasta, lähettäen 51 edustajaa ja 27 tarkkailijaa.
 
Istunnon käsiteltäväksi jätettiin 55 aloitetta. Lisäksi yksi aloite lähetettiin istunnosta kulttuurivaliokuntaan. Istunnossa oli 9 valiokuntaa: poliittisten ja virallisten asioiden valiokunta (4 aloitetta), opinto- ja koulutusvaliokunta I (5 aloitetta) ja II (6 aloitetta), kansalaisuusvaliokunta (11 aloitetta), seniorivaliokunta (6 aloitetta), sosiaalivaliokunta (5 aloitetta), kulttuurivaliokunta (5 aloitetta), talous- ja tiedotusvaliokunta (5 aloitetta) sekä sääntövaliokunta (9 aloitetta). Istunnossa hyväksyttiin yhteensä 56 päätöslauselmaa.
 
 
Vastaa ulkoministeriön kyselyyn
 
Hyvät maailmalla olevat suomalaiset, nyt on mahdollista antaa asiakaspalautetta ja vaikuttaa! Vastatkaa kyselyyn, jossa ulkoministeriö selvittää asiakkaiden tyytyväisyyttä konsuli- ja matkustusturvallisuuspalveluih insa.
Lue lisää
http://formin.finland.fi/ Public/default.aspx?contentid= 364100
 
 
Suomi 100 -tuotteita netissä
 
Suomi-Seuran Tuotevälityksessä on hyvin laaja valikoima erilaisia Suomi-tuotteita, mukaan lukien Suomi 100 -fleecepusero:
http://suomi-seura.fi/kauppa/ index.php?route=product/ product&path=9&product_id=321
Virallisen Suomi 100 -kotisivun http://suomifinland100.fi/ verkkokaupasta voi tilata virallisia Suomi 100 -tuotteita: http://suomi100.grano.fi/fi/ 


Paluumuuttajan infopäivä perjantaina 11.8.2017 kello 10 – 14

Suunnitteletko paluumuuttoa Suomeen tai oletko jo paluumuuttopäätöksen tehnyt?
Paluumuuttajan infopäivä tarjoaa mahdollisuuden paneutua paluumuuttoon liittyviin kysymyksiin kuten viranomaisasioitten hoitaminen, sairasvakuutus, sosiaaliturva, verotus, terveydenhuolto, eläkkeet, asuminen, työnhaku, lasten koulunkäynti jne. Tilaisuudessa on myös mahdollisuus saada henkilökohtaista neuvontaa ja tutustua Suomi-Seuran kokoamiin oppaisiin ja materiaaleihin.
Tilaisuuden hinta: Suomi-Seuran jäsenille maksuton, ei jäsenille 30 e.
Lisätietoa ja ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. +358 (0)9 684 1210.
 
Paluumuuttajatapaamisia Suomi-Seurassa syksyllä
 
Paluumuuttaja! Tervetuloa Suomi-Seuraan juomaan kahvit yhdessä syksyllä 2017.
Pannu on kuumana kerran kuukaudessa lauantaisin 9. 9., 7.10., 11.11. ja 9.12. kello 13 -15.
Tule tapaamaan muita Suomeen palanneita ulkosuomalaisia ja samalla voit myös hyödyntää Suomi-Seuran tarjoamia neuvontapalveluja.
Suomi-Seura ry, Mariankatu 8, 3. krs, 00170 Helsinki
Lisätietoa: +358 (0)9 684 1210, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 
 
Eläkepäiviksi ulkomaille –infopäivä perjantaina 22.9.2017 klo 10 – 14
 
Oletko muuttamassa eläkepäivien viettoon ulkomaille joko pysyvästi tai sesonkiluontoisesti?
Suomi-Seuran infopäivä tarjoaa mahdollisuuden kuulla yhdessä paketissa eläkeläisen kannalta tärkeistä aiheista ulkomaille muuttoa suunnitellessa ja ulkomailla elettäessä. Aiheina mm. viranomaisasioitten hoitaminen, sosiaaliturva, sairasvakuutus, verotus, verosopimukset, käytännön muuttojärjestelyt, muuttotavarat, vakuutukset, pankkiasioitten hoito, ulkosuomalaistoiminta ja hyvin paljon muuta ulkomailla elämiseen liittyvää tietoutta. Tilaisuudessa on mahdollisuus saada myös henkilökohtaista neuvontaa ja tutustua Suomi-Seuran kokoamiin muuttajan oppaisiin ja materiaaleihin.
Tilaisuuden hinta: Suomi-Seuran jäsenille 50e, muille 70e sis. aamupalan, luennot ja Eläkepäiviksi ulkomaille -oppaan. Lisätietoa ja ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. +358 (0)9 684 1210.
 

Neuvontapalvelusta henkilökohtaista neuvontaa
 
Suomi-Seuran neuvontapalvelu opastaa ulkomaille muuttavia, siellä asuvia ja Suomeen palaavia. Jos tarvitset henkilökohtaista neuvontaa liittyen sosiaaliturvaan, sairausvakuutuksiin, verotukseen ja eläkkeisiin tai muuttojärjestelyihin, tullisäännöksiin, lemmikkieläinten tuontiin yms. kysymyksiin, ota yhteyttä neuvontapalveluumme puhelimitse, sähköpostilla tai kirjeitse.
Olet tervetullut myös toimistoomme, missä voit samalla tutustua erilaisiin muuttajan oppaisiin ja infomateriaaleihin. Suomi-Seura ry, Mariankatu 8, 3. krs, 00170 Helsinki
Lisätietoa: +358-(0)9-684 1210, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., www.suomi-seura.fi
 
 
Uudistuksia Kelan verkkosivuilla
 
Kela uudisti kansainvälisistä tilanteista kertovat kela.fi-sivut, jotka on julkaistu suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Sivuilta löytyy nyt kaksi pikaopasta, Suomeen tulevan pikaopas ja Ulkomaille lähtevän pikaopas.
Myös kela.fin Sairaanhoito kansainvälisissä tilanteissa -osio on uusittu. Sivuilta löytyy vastauksia sairaanhoitoon, sairaanhoidon korvauksiin ja hoitoon hakeutumiseen liittyvistä kysymyksistä.
Lue lisää >


Kahvit yhdessä? Fika tillsammans? Coffee together?
 
Haluatko kokoontua keskellä kauneinta Helsinkiä ystäviesi tai tuttujesi kanssa Suomi 100 Yhdessä -hengessä? Suomi-Seura ry tarjoaa kahvit, Suomi-Seuran esittelyn ja tilavan kokoustilan käyttöönne!  Juodaan kahvit yhdessä!
Jos olet Suomi-Seuran jäsen, Suomi-Seurasta kiinnostunut ulkosuomalainen tai paluumuuttaja, tuo ystäväsi tai tuttavasi Suomi-Seuraan Helsingin Mariankadulle. Kokoustilaan mahtuu noin 20 henkeä ja tilan saa käyttöön kahdeksi tunniksi kerrallaan.
Lisätietoa:+358 (0)9 6841210, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Varaukset Suomi-Seuran toimiston aukioloaikoina ma-pe 9:00 – 16:00. 
 
Kaverille kanssa!
Suomi-Seuran jäsenyys juhlan kunniaksi!
 
Hanki juhlavuoden 2017 aikana uusia jäseniä Suomi-Seuraa ry:hyn ja saat jokaisesta hankitusta jäsenestä Suomi-Seuran tuotepalkintoja. Lisäksi kaikkien uusia jäseniä juhlavuoden aikana hankkineitten kesken arvotaan palkintoja! Lisätietoa: +358 (0)9 6841210, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 
Anna Suomi-Seuran jäsenyys lahjaksi
 
Suomi-Seura ry:n jäsenyys on hyvä lahja: jäsenlehden Suomen Sillan lisäksi jäsenet saavat alennuksia koulutuksistamme, oppaistamme, Tuotevälityksen tuotteista ja lukuisista liikkeistä Suomessa. Jäsenmaksulla tuet työtämme ulkosuomalaisten etujen edistäjänä.
 
Suomi-Seuran jäsenmaksut voi maksaa kotisivullamme
 
Voitte liittyä jäseneksemme ja maksaa jäsenmaksunne pankki- tai luottokortilla (Visa, Eurocard) internetissä kotisivuillamme www.suomi-seura.fi
Jos maksatte jäsenmaksunne suoraan pankkitilillemme, muistakaa kertoa osoitteenne Suomi-Seuran Helsingin-toimistoon. Tilinumerot ja jäsenmaksujen määrät selviävät ottamalla yhteyttä jäsensihteeriimme Helsingin toimistollamme.
Suomi-Seuran henkilöjäsenen jäsenmaksu vuonna 2017 on 35 euroa ja samassa taloudessa asuvan perheenjäsenen jäsenmaksu 17 euroa.
Järjestöjäsenmaksut vuonna 2017 ovat: 115 euroa / alle 100 jäsenen järjestöt, 195 euroa /101 - 499 jäsenen järjestöt, 380 euroa / 500 - 999 jäsenen järjestöt ja 550 euroa / yli 1000 jäsenen järjestöt.
Muistattehan, että Suomi-Seura ry:n jäsenenä olevien yhdistysten ja järjestöjen jäsenet eivät ole henkilökohtaisesti Suomi-Seura ry:n jäseniä. Jäsenetumme saadakseen henkilön on oltava henkilökohtaisesti jäsenemme.
Mikäli et ole jäsen tai olet pitänyt välivuotta jäsenmaksun maksamisessa, liity nyt Suomi-Seura ry:n jäseneksi!
 
 
Näkyvyyttä maailmalla Suomi-Seuran yritysjäsenenä!

Suomi-Seuran 90 v. juhlavuonna tarjoamme yrityksille jäsenyyttä 650e/vuosi
Juhlavuoden tarjous sisältää näkyvyyttä yrityksellesi
- Suomi-Seuran 2017 uudistuvilla kotisivuilla
- Suomen Silta lehdessä 4 kertaa vuodessa (kokonaislevikki 10 000 kpl)
- Suomi-Seuran sähköisessä kuukausitiedotteessa (noin 1 200 osoitetta)
- Suomi-Seuran julkaisemissa maakohtaisissa oppaissa (sähköiset ja painetut)
- lisäksi kontaktit ulkosuomalaisyhteisöihin
- konsultaatiota yrityksen henkilökunnan ulkomaille muuttoon, ulkomailla asumiseen ja Suomeen   
  palaamiseen liittyvissä kysymyksissä sekä muut Suomi-Seuran jäsenedut
Kysy lisää:
Ilmoitukset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Jäsenasiat: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 
 
MAINOS
Suomen tarina – Miten Suomesta tuli Suomi!

Sata tarinaa Suomen itsenäisyyden juhlavuoden kunniaksi yksissä kansissa. Kirjan kertomukset valaisevat Suomen tietä jääkaudelta nykypäivään. Jokaiseen tarinaan liittyvä piirros antaa mukavan lisämausteen käsiteltyyn aiheeseen. Suomen Tarina toimii hyvänä esittelynä Suomi-nimiseen ilmiöön niin kotimaassa kuin ulkosuomalaistenkin ja kaikkien aiheesta kiinnostuneiden piirissä.
Tutustu ja tilaa www.atlasart.fi
 
MAINOS
Niemi muuttaa kaiken
 
Muutto ulkomaille tai ulkomailta Suomeen vaatii tarkat suunnitelmat ja aikataulutukset, jotta tavarat ja perhe saadaan turvallisesti muutettua uuteen kotiin. Vältyt ylimääräiseltä muuttostressiltä, kun annat muuttojärjestelysi Niemi Palveluiden hoidettavaksi. Meillä on vuosien kokemus ulkomaanmuutoista: saat juuri sinulle räätälöidyn laadukkaan muuttoavun ja ammattilaisen neuvot niin kotisi kuin yrityksesi muuttoon. Huolehdimme tavaroiden tullaukset ja halutessasi myös esim. pakkauksen, vakuutukset, kierrätyksen, siivoukset ja varastoinnit. Ulkomaanmuuttokoordinaattorimm e huolehtivat muuttosi jokaisesta vaiheesta ja takaavat turvallisen ja onnistuneen muuton. Olemme kansainvälisen muuttoyritysten yhteenliittymän FIDIn jäsen. Jäsenyys edellyttää tarkkojen laatustandardien läpäisemistä, joka takaa muuttavalle asiakkaalle, että ainoastaan muuttoalan parhaat yritykset ovat osa FIDI-verkostoa. www.niemi.fi
 
MAINOS
Laadukkaat Pelicanin säilytystilat nyt Suomi-Seuran jäsenille edullisesti

Maasta toiseen muuttaessa tai kahdessa maassa asuessa turvallinen vuokravarasto voi helpottaa elämää ja olla myös taloudellisesti hyvä ratkaisu.  Pelican Self Storagella on 15 toimipisteitä pääkaupunkiseudulla ja Turussa. Säilytystiloja löytyy jokaiselle sopivassa koossa 1-30 m2. Kaikki tilat ovat lämmitettyjä, erittäin siistejä, valaistuja ja tarkoin valvottuja. Varaston vuokraamiseen ei tarvita mitään pantteja tai vakuuksia.
Pelican tarjoaa nyt Suomi-Seuran jäsenille 25 % alennuksen ensimmäisten neljän kuukauden vuokrasta. Seuran jäseniltä ei myöskään peritä lainkaan aloitusmaksua. Soita +358 (0)207 007 700, niin autamme oikean tilaratkaisun löytämisessä. Myös Suomi-Seuran neuvonta osaa kertoa Pelicanin palveluista ja ratkaisuista. Lue lisää tai lähetä tiedustelu: www.tilaakaikelle.fi tai email Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 
MAINOS
VIIPURI - SUOMI 100 VUOTTA
 
Tule bussimatkalle Viipuriin, kesäiselle torille ja ostoksille sekä kuulemaan tarinoita tästä vanhasta venäläis-ruotsalais- suomalaisesta kaupungista.  11-12.7.2017 260 €
https://www.kymenmatkat.fi/ matkakohde/viipuri- bussimatka1/
 
PIETARI - SUOMI 100 VUOTTA
 
Pietarin bussimatka Helsingistä. Koe ja näe Faberge, Eremitaasi ja paljon muuta. Täysin ohjelmallinen ja ohjattu matka, matkanjohtajana Pekka Lehtonen   21-24.9.2017 390 €
https://www.kymenmatkat.fi/ matkakohde/pietari-suomi-100- vuotta/
 
Mikäli haluat liittää postituslistalle uuden yhdistyksen tai yhteisön tai erota listalta, lähetä viesti osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.