user_mobilelogo

  

Ranskan Suomi-Seuralla on monia erilaisia harrastekerhoja, joissa tärkeää on yhdessä tekeminen ja toiminta suomenkielisessä ympäristössä. Kaikki seuran jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan kerhotoimintaan!
Keväällä 2021 aktiivista toimintaa jatkavat Kielikello, kirjapiiri sekä englannin ja saksan kielen kerho.
Huom! Nykyisessä kontekstissa kerhot jatkavat toistaiseksi toimintaa virtuaalisesti Zoom-sovelluksen välityksellä.

Kielikello

Kielikellossa jokainen voi tuoda mieluisensa aiheen, harjoituksen, kertomuksen jne. ryhmän kanssa jaettavaksi - ei ole opettajia tai oppilaita, vaan yhdessä oppimista hauskasti! 
Kielikello kokoontuu kerran kuussa keskiviikkoisin kahvila Le Sorbon'ssa. Päivämäärästä ilmoitetaan erikseen joka kerta.

Lisätietoja Marja-Leenalta: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .

 

Kirjapiiri

Kirjallisuuskerhossa luetaan ja käsitellään suomalaista kirjallisuutta vapaan keskustelun kautta. Kerholaiset kierrättävät kulloinkin vuorossa olevaa kirjaa ja kerho kokoontuu joka toinen kuukausi, jotta kaikki ehtivät perehtyä teokseen. Voit siis huoletta tulla mukaan, vaikkei kirjahyllysi pursuilisi kotimaista kirjallisuutta! Kokoontumispaikkana Café Le Sorbon.

Lisätiedot Lauralta: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 

English Club

English Clubin toiminta perustuu englanninkielisten julkaisuiden (Time Magazine, Herald Tribune, The Guardian...) ajankohtaisten artikkeleiden lukemiseen ja niistä keskusteluun. Kerho kokoontuu kahvila Le Sorbon'ssa kerran kuussa.

Kerhon vetäjänä toimii Marja-Leena Motelica, lisätietoja: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / 01 69 07 31 81.

 

 

 

    

Saksankerho

Saksankerhossa käsitellään kulloinkin valittua kirjaa keskustelun, käännösten ja opetuksen avulla. 

Lisätietoja Tuula Borrakselta: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

 


Uusia kerhoja on mahdollista perustaa kiinnostuksen mukaan; mikäli sinulla on idea tai toive uudesta kerhosta, ota meihin yhteyttä!