user_mobilelogo

  

Ranskan Suomi-Seuralla on monia erilaisia harrastekerhoja, joissa tärkeää on yhdessä tekeminen ja toiminta suomenkielisessä ympäristössä. Kaikki seuran jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan kerhotoimintaan!
Syksyllä 2019 aktiivista toimintaa jatkavat Kielikello, kirjapiiri sekä englannin ja saksan kielen kerho.

Kielikello

Kielikellon seuraava tapaaminen keskiviikkona 25.9. klo 14.30 kahvila Le Sorbon'ssa !

Kielikellossa jokainen voi tuoda mieluisensa aiheen, harjoituksen, kertomuksen jne. ryhmän kanssa jaettavaksi - ei ole opettajia tai oppilaita, vaan yhdessä oppimista hauskasti! 
Kielikello kokoontuu kerran kuussa keskiviikkoisin. Päivämäärästä ilmoitetaan erikseen joka kerta.

Lisätietoja Marja-Leenalta: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .  Kirjapiiri

Kirjapiiri kokoontuu seuraavan kerran Laura Tantun johdolla tiistaina 1.10. klo 14.30, kokoontumispaikkana Café Le Sorbon.

Minna Canthin juhlavuoden kunniaksi syksyn ensimmäisessä tapaamisessa käsitellään Minna Rytisalon fiktiota Rouva C Minna Canthin elämästä sekä Canthin omaa teosta Kauppa Lopo .
Kirjallisuuskerhossa luetaan ja käsitellään suomalaista kirjallisuutta vapaan keskustelun kautta. Kerholaiset kierrättävät kulloinkin vuorossa olevaa kirjaa ja kerho kokoontuu joka toinen kuukausi, jotta kaikki ehtivät perehtyä teokseen. Voit siis huoletta tulla mukaan, vaikkei kirjahyllysi pursuilisi kotimaista kirjallisuutta!

Lisätiedot Lauralta: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 

English Club

Englanninkerho kokoontuu seuraavan kerran keskiviikkona 18.9.2019. klo 14.30 Café Le Sorbon'ssa.

English Clubin toiminta perustuu englanninkielisten julkaisuiden (Time Magazine, Herald Tribune, The Guardian...) ajankohtaisten artikkeleiden lukemiseen ja niistä keskusteluun.

Kerhon vetäjänä toimii Marja-Leena Motelica-Heino.
Puh. 01 69 07 31 81
S-posti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

    

Saksankerho

Saksankerhon seuraava tapaaminen on torstaina 12.9. klo 14. Tiedustelut  paikasta Satulta (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.).

Saksankerhossa käsitellään kulloinkin valittua kirjaa keskustelun, käännösten ja opetuksen avulla. 
Tällä hetkellä kerhossa käännetään Tanja Kuchenbeckerin teosta Le Fettnapf - Wie ich lernte, mich in Frankreich nicht zum Horst zu machen.

Kerho kokoontuu vuorotellen kerhon jäsenten luona, kaksi kertaa kuukaudessa.

Kerhon vetäjänä toimii Satu Höller.
Puh. 01 39 73 80 05
S-posti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 


Uusia kerhoja on mahdollista perustaa kiinnostuksen mukaan; mikäli sinulla on idea tai toive uudesta kerhosta, ota meihin yhteyttä!