user_mobilelogo

Yhteistyökumppanimme

Viisi hyvää syytä liittyä RSSn jäseneksi!

1. Kuukausittainen infokirje netissä
2. Luonteva yhteys suomalaisiin ja suomalaisuuteen
3. Suomen kielen, kulttuurin ja perinteiden ylläpitäminen
4. Aktiivinen ja monipuolinen kerhotoiminta
5. Paljon tapahtumia, joissa tavata muita maanmiehiä ja -naisia

 

Viimeisimmät ilmoitukset

Apero 18 21 1605 300 Tervetuloa mukaan tutustumaan ja viettämään aikaa suomalaisten ja Suomen ystävien parissa Ranskan Suomi-seuran uusissa, kaikille avoimissa aperitiivitapaamisissa!

Aperitiivitapaaminen on kuukausittainen, vapaamuotoinen kokoontuminen aperitiivin ympärillä Pariisin ydinkeskustassa ilman ilmoittautumista tai sitoutumista. Ajankohdaksi on valikoitunut joka kuukauden kolmas torstai 21.3. alkaen. Kokoontumispaikkana on Bistrot Marguerite, joka löytyy Hotel de Villen aukion ja Quai de Gesvres'n kulman ihastuttavasta miljööstä (1, Place de l'Hôtel de Ville). 

Bistrot Marguerite tarjoaa Happy Hours -hinnat klo 17 alkaen aina klo 21 asti (esim. viinilasi 25 cl 6€, cocktailit 6€). Paikalle voi siis saapua joustavasti klo 18-21 aikavälillä ja iltaa voi jatkaa vapaamuotoisesti klo 21 jälkeenkin. Seuran johtokunnan jäseniä on paikalla ensimmäisessä tapaamisessa, tämän jälkeen tapaamiset jatkuvat omalla painollaan eli jäsenet ja kaikki kiinnostuneet voivat saapua omatoimisesti paikalle aina kuukauden kolmas torstai.

A très bientôt autour d'un verre !